de site wordt herwerkt

Fertiliteitsproblemen en kinderwens

Wanneer heb je een vruchtbaarheidsprobleem? 

 
In ons land spreekt men van vruchtbaarheidsproblemen wanneer bij een koppel na een jaar betrekkingen geen spontane zwangerschap ontstaat. De oorzaken zijn erg divers: levensstijl, leeftijd, het milieu... allemaal spelen ze een belangrijke rol in de voortplanting. Toch kunnen er nog andere, onderliggende elementen bestaan die een spontane zwangerschap in de weg staan.
 

Terug naar de essentie 

 
Heb je al een lang traject achter de rug van medische onderzoeken en behandelingen en ben je emotioneel wat het noorden kwijt? Dan is het misschien tijd is om even stil te staan bij je situatie en tot rust te komen. Tijdens je therapie onderzoeken we je kinderwens, praten over de verschillende mogelijkheden en zoeken samen naar de essentie van jouw verhaal. Zo begeleid ik je terug naar je fundamenten.
 

Hoe doe ik dat?

 
De impact van een onbeantwoorde kinderwens kan heel wat ruimte innemen in je leven. Met mijn therapie spreek ik de rechterhelft van je brein aan. Zo verhuist je ratio naar de achtergrond en herstel je het contact met je creatieve, alleswetende en gevoelsmatige hersenhelft. Daaruit kan je de kracht putten om je diepe angsten om te zetten in hernieuwd vertrouwen, zelfbewustzijn en leiderschap over je leven.